Foutmelding

Je staat al aangemeld voor mijn nieuwsbrief.

Prokkel jij mee?

Heb je al gehoord van de Prokkelweek?

De Prokkelweek is in de eerste week van juni. In die week zijn er overal in het land Prokkels. Een Prokkel staat voor een prikkelende ontmoeting. Tussen iemand met én iemand zonder verstandelijke beperking. Het is leuk om aan de Prokkelweek mee te doen. Dat kan op meerdere manieren:

BeleidsProkkels

Vind je het leuk om mee te praten over beleid? Dat kan bij een BeleidsProkkel! In de Prokkelweek zijn er BeleidsProkkels bij:

  • Gevangenissen
  • Ministeries
  • Nationale ombudsman
  • UWV

De medewerkers willen graag met jou in gesprek over hoe zij hun beleid moeten voeren! En dat kan, je kunt je voor de meeste BeleidsProkkels nog aanmelden! De meeste zijn donderdag 7 juni. Kijk snel op de Prokkelsite om te zien welke BeleidsProkkels er zijn of download hier de menukaart (PDF).

BeleidsProkkels

ProkkelSterrenslag

De Prokkelweek begint sportief! Op maandag 4 juni is de ProkkelSterrenslag, in Utrecht. Er doen tachtig teams van tien personen mee. Vijf mét en vijf zonder verstandelijke beperking. Kom je uit Arnhem? En hou jij ook van muziek luisteren? Charlotte wel, en zij zou het heel leuk vinden om met vijf LVB’ers uit Arnhem naar de ProkkelSterrenslag te gaan. Of kom je uit Amsterdam?

Er doen 14 teams uit Amsterdam mee! LVB’ers uit Amsterdam mogen zich aanmelden! Kijk op de site www.prokkelsterrenslag.nl of download hier de menukaart (PDF).

ProkkelSterrenslag

Prokkelstage

In de Prokkelweek is donderdag 7 juni Nationale Prokkelstagedag. Dan kun je een Prokkelstage doen. Een Prokkelstage is een stage voor één dag bij een bedrijf. Dat kan overal zijn: bij de bakker, de basisschool, de gemeente. Alles is mogelijk! Het is een mooie manier om je horizon te verbreden. Het kan zelfs een vaste baan opleveren!

Zoals Tim: hij ging op Prokkelstage bij de financiële administratie van Siza. En dat heeft geleid tot een vaste baan bij de LFB. Of Jet: zij ging op Prokkelstage bij de plaatselijke supermarkt. Ook dat leidde tot een vaste werkplaats.

Een andere baan hoeft niet het doel te zijn. Het kan ook zijn dat je gewoon eens wil kijken bij een ander bedrijf. Om te zien hoe ze het daar doen. De Prokkelstage biedt veel mogelijkheden. Misschien ook voor jou? Meer informatie over hoe alles werkt vind je op de Prokkelsite of download hier de menukaart (PDF).

Prokkelstage

Snel meer weten? Je kan altijd op dinsdag, woensdag en donderdag bellen naar 06 – 246 777 85 of een mail sturen naar info@prokkel.nl.

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Volg of like Steffie

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!