Foutmelding

Je staat al aangemeld voor mijn nieuwsbrief.

Steffie's 2015

Het is alweer februari. Mag je dan eigenlijk iemand nog wel een gelukkig nieuwjaar wensen? Steffie doet het gewoon toch! Alle lezers: maak er een mooi jaar van.

Nog even over 2014

Vanaf 1 juli staat het onderwerp IBAN op de website van Steffie. Steffie legt uit wat IBAN is en hoe het werkt. Ook geeft ze handige tips. Maart 2014 is Steffie overgenomen door Ieder(in). Ieder(in) is het grootste netwerk van Nederland voor mensen met een beperking en chronisch zieken. Er zijn in 2014 ook drie nieuwe programma’s bijgekomen:

Internetbankieren bij de Rabobank? Steffie legt het je uit!

Er komt een nieuw Steffie-programma. Het gaat over mobiel en internetbankieren bij de Rabobank. Er bestond al een Steffie-programma over Rabo internetbankieren. Maar er zijn dingen bij de Rabobank veranderd. Steffie legt je graag uit hoe het nieuwe internetbankieren werkt. En je kunt ook oefenen. Superhandig. Dan weet je hoe het moet! Je leest het in de Steffie-nieuwsbrief als het nieuwe programma klaar is!

Steffie krijgt voeten en een nieuwe website

Is het jou wel eens opgevallen dat Steffie nog geen voeten heeft? Je ziet altijd maar een klein stukje van haar benen. Dat gaat veranderen! Ook gaat Steffie.nl er straks heel anders uit zien. Steffie krijgt een nieuwe website. Het ziet er anders uit, maar het werkt nog steeds hetzelfde! Je kunt er alle onderwerpen vinden die Steffie uitlegt, je kunt meer lezen over Steffie en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Steffie gaat ook iets nieuws op haar website laten zien. Andere websites met eenvoudige informatie over allerlei onderwerpen. Dat is fijn. Zo kun je alle makkelijke informatie vinden op één plek. Heb jij een tip voor Steffie? Bijvoorbeeld een website, een filmpje of makkelijke informatie die je kan downloaden? Mail het dan door aan info@steffie.nl of vul het contactformulier in op mijn website.

Krant over de verkiezingen van 18 maart

Ben jij 18 jaar of ouder? Laat dan jouw stem horen! Mensen van 18 jaar of ouder mogen stemmen. Op 18 maart zijn er verkiezingen. We kiezen dan: de Provinciale Staten (en via de Provinciale Staten kiezen we de Eerste Kamer) en de Waterschappen. De Verkiezingskrant vertelt je alles over de verkiezingen: hoe stemmen gaat en wat de Provinciale Staten, de Waterschappen en de Eerste Kamer eigenlijk doen. Je kunt de krant downloaden via onderstaande knop.

 

Download hier

Vertel je vrienden over Steffie

Jij kent Steffie. Anders zou je deze nieuwsbrief niet ontvangen. Maar kennen je vrienden Steffie ook? Weten zij dat Steffie dingen op een eenvoudige en leuke manier uitlegt? En zo moeilijke informatie makkelijk maakt voor iedereen?

Vertel je vrienden over Steffie! Daar help je jouw vrienden mee.

Geef ze deze adressen:
Website: www.steffie.nl
Facebook: www.facebook.com/steffiehelpt 
Twitter: www.twitter.com/SteffieHelpt

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Volg of like Steffie

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!