Foutmelding

Je staat al aangemeld voor mijn nieuwsbrief.

Steffie en Ieder(in) samen verder

Hallo! Het is lang geleden dat jij een nieuwsbrief van mij hebt gekregen. Ik heb niet stilgezeten. In deze nieuwsbrief vertel ik jou waar ik aan heb gewerkt. Zo ben je weer op de hoogte van alle laatste nieuwtjes. Veel leesplezier! 

Ken jij ieder(in) al?

Ieder(in) is een organisatie die het belangrijk vindt dat iedereen meedoet in onze samenleving. Met andere woorden: Ieder(in) vindt dat iedereen erbij hoort! Dus ook mensen met een beperking.

Ieder(in) vindt het goed dat Steffie bestaat. Zij ziet dat veel mensen het fijn vinden dat Steffie moeilijke dingen makkelijk maakt. Ieder(in) wil graag nog meer onderwerpen door Steffie laten uitleggen. Daarom is Steffie nu onderdeel van Ieder(in) geworden.

Steffie is heel blij met deze samenwerking. Ieder(in) hielp met de ontwikkeling van het programma over het ondersteuningsplan. Hierover lees je straks meer. Ieder(in) wil de website van Steffie ook geschikt maken voor tablet en mobiel. En Ieder(in) gaat Steffie helpen om de datingsite ABCDate te maken.

Het ondersteuningsplan

Steffie heeft een nieuwe website waar zij jou uitlegt wat het ondersteuningsplan is en wat jouw rechten zijn. Je kunt ook zelf met jouw ondersteuningsplan aan de slag. En als je de vragen beantwoordt, dan geeft Steffie jou tips.

Wil jij meer weten over jouw ondersteuningsplan? Ga dan naar www.mijnondersteuningsplan.nl.

Uitleg over de OV-chipkaart

Begin mei komt er een nieuwe website van Steffie online. Zij legt uit wat de OV-chipkaart is, waar je hem kan kopen, hoe je hem moet opladen en hoe je ermee moet reizen. Je kunt oefenen met het opladen bij de automaat en met het in- en uitchecken.

Reizen met de OV-chipkaart lijkt lastig. Probeer het een keer uit. Eerst online, dan in het echt en je zult zien... het wordt steeds makkelijker! Veel reisplezier!

Gezond eten en goed bewegen

Steffie heeft ook hard gewerkt aan een website over gezond eten en goed bewegen. Steffie legt uit wat gezond eten is en je kan oefenen met gezonde keuzes. Ook legt ze uit wat goed bewegen is. Je kunt samen met Steffie gaan bewegen. Leuk en gezond dus!

Deze nieuwe website is bijna af. Als je Steffie volgt op twitter (@SteffieHelpt) of facebook (facebook.com/steffiehelpt), dan weet je als eerste wanneer hij online is.

Internetbankieren

Veel mensen hebben het al gemerkt: het internetbankieren van de Rabobank wordt niet meer door Steffie uitgelegd. Er is zoveel veranderd bij het internetbankieren van de Rabobank, dat de uitleg van Steffie niet meer klopte. Nu kijkt Steffie samen met de Rabobank wat we kunnen doen om het mobiel bankieren makkelijk uit te leggen. Steffie houdt je op de hoogte!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Volg of like Steffie

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!