Foutmelding

Je staat al aangemeld voor mijn nieuwsbrief.

Hallo allemaal!

Vanaf nu kan je mijn nieuwe website bekijken! Er is hard gewerkt om de website helemaal te vernieuwen. Kijk maar eens op Steffie.nl.


Wat is er te zien?

Allereerst valt de nieuwe kleur op. De hele site is blauw! Lekker fris. Ik heb benen en voeten gekregen. Nu kan je me eindelijk van top tot teen zien. Je ziet ook het nieuwe logo links bovenaan de website.


Wat is er te doen?

Alle bekende programma’s staan er op. Je kan nog steeds uitleg krijgen en oefenen met bijvoorbeeld de OV-Chipkaart en internetbankieren.

De indeling is wel veranderd. Je kiest nu thema’s op de homepage. De nieuwste Steffie-onderwerpen staan onderaan op de homepage.


Meer eenvoudige websites

Op mijn website staan ook andere websites bij de thema’s. Daar kan je op nog meer plekken leuke nieuwe dingen leren. Heb jij nog goede tips voor eenvoudige websites? Stuur me dan een e-mail op info@steffie.nl


De nieuwsbrief en Social Media

De nieuwsbrief blijft. Aanmelden kan op de homepage. Via Steffie.nl kun je ook naar mijn facebook en twitter gaan. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En kun je andere mensen op de hoogte brengen hiervan.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Volg of like Steffie

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!