ABCDate genomineerd!

Steffie is blij! Haar website ABCDate bij Ipse de Bruggen is genomineerd voor de Anne-Marie van der Lindenprijs!

Taart voor Steffie!Tot onze grote vreugde zijn wij één van de drie genomineerden voor de Anne-Marie van der Lindenprijs. Zorgkantoor DSW reikt deze prijs sinds december 2015 jaarlijks uit voor (startende) projecten en initiatieven die leiden tot goede zorg en die de cliënten direct ten goede moet komen.

In aanmerking komen projecten in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord en/of Delft, Westland en Oostland. Ipse de Bruggen heeft het project ABCDate aangemeld voor de prijs.

Het gaat om een geldprijs als extra financiële impuls waarmee het project direct kan worden gestart of extra kracht krijgt om het project voort te zetten.

ABCDate is een contactbemiddelingsmethode voor mensen met een verstandelijke beperking. ABCDate bestaat uit de speciaal voor deze kwetsbare groep gemaakte datingwebsite ABCDate.nl en ontmoetingsavonden, thema-avonden en begeleiding voor zowel de cliënten als hun begeleiders.

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen er op zoek naar maatjes, om eenmalig of af en toe iets leuks mee te doen, vriendschappen en of relaties. Op 7 december a.s. wordt in het Stedelijk Museum in Schiedam de winnaar van de prijs bekend gemaakt.

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden