Nieuwsbrief december 2017

Eenvoudig Bankieren

In 2015 is de uitleg over internetbankieren en mobiel bankieren gemaakt. Steffie legt uit hoe je geldzaken kan regelen bij de Rabobank via je mobiele telefoon, je tablet en het internet. Je hebt ook een Rabo Scanner nodig. Er is ook een uitleg te vinden over contactloos betalen en het gebruiken van je bankpas. Kijk snel op: www.eenvoudigbankieren.nl.


ABCDate

In januari gaat ABCDate live! ABCDate is dé eenvoudige en veilige website voor mensen met een verstandelijke beperking om mensen te ontmoeten. ABCDate is nog niet direct door iedereen te gebruiken. In 2016 kun je alleen op ABCDate als je in Almere, het Gooi, Amsterdam of Amstelveen woont. Zo ontdekken we met de deelnemers en de begeleiders of ABCDate goed werkt. Als je ergens anders woont, kun je vanaf januari 2017 ook op ABCDate. Vanaf 17 januari 2015 kun jij je aanmelden voor de nieuwsbrief van ABCDate. Op www.abcdate.nl staat daarvoor een knop ‘contact en nieuwsbrief’. Dan houden we je op de hoogte.

 


Wat gaat Steffie doen in 2016

Steffie wil in 2016 graag weer aan de slag met nieuwe onderwerpen. Omgaan met geld en vervelende dingen die kunnen gebeuren op het internet zijn voorbeelden van zulke nieuwe programma’s. Ook hopen we de oude programma’s over internetten en e-mailen ook weer online te zetten. In mijn nieuwsbrief hou ik je op de hoogte!

Volgend jaar gaan er nog wat dingen veranderen voor Steffie. Hierover volgt in het nieuwe jaar meer informatie. De website van Steffie blijft natuurlijk online en kan gewoon door iedereen gebruikt worden. De website is dit jaar vernieuwd en kan je ook gebruiken op je smartphone of tablet. Heel handig!


Kerst en Oud & Nieuw

Voor nu wenst Steffie iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke vier weken informatie over mijn diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijs ik naar ons Privacy Statement.

* Website URL