ProkkelParelParade Live

Alles wat je wil weten over geluk! Op vrijdagmiddag 5 maart is er voor de derde keer ProkkelParelParade Live met Ellis en Marian!

ProkkelParelParade Live is live te volgen via dit YouTube-kanaal, van 15.00 tot 16.30 uur.


Deze keer staat alles in het teken van geluk


Zo vertellen Jacqueline (bewoner bij Reinaerde) en Nanette (ondernemer bij Wezenlijk Veranderen) over de cursus 'Maak werk van je Geluk'.

En vertelt Theo Hermsen (UWV) over de Prokkel-UWV Datedag. Die is op 25 maart, in de week waarin ook de Wereld Geluksdag is. Hij hoort van Mirjam Braspenning (ervaringsdeskundige bij de LFB) waarom ze zich meteen heeft aangemeld.

De verkiezingen komen aan bod. Door corona zijn er meer vrijwilligers nodig. Luister naar het verhaal van Prokkelduo Lisa en Hanneke. Zij vertellen waarom ze zich hebben aangemeld bij de gemeente waar zij wonen.

Jacques de Wit vertelt over het nieuwe project van Steffie: Hoe werkt een museum? Hoe kunnen ervaringsdeskundigen er voor zorgen dat een museumbezoek leuk en toegankelijk is? Ervaringsdeskundigen van Reinaerde vertellen waarom zij zich hebben aangemeld. Hopelijk zijn de musea gauw weer open en kunnen ze aan de slag.

Een aantal ministeries organiseert donderdag 10 juni een online BeleidsProkkel. Wie helpt er mee deze te organiseren, nu Sharon naar de gemeente Arnhem is gegaan, vroeg Marian zich af. Ervaringsdeskundigen van Amerpoort willen graag een deel van het werk van Sharon overnemen. Luister met ze mee als ze met Sharon in gesprek gaan.

Wat kunnen MBO-studenten leren van Prokkelontmoetingen? Ervaringsdeskundigen van Aveleijn gaan daarover in gesprek met Natascha van Zaanen van het Deltion College.

En als laatste interviewen Ellis en Marian twee mensen uit Ermelo. Een bewoner bij 's Heeren Loo en een ambtenaar bij de gemeente. Waarom zijn zij blij met hun Prokkelervaring?

En tusssendoor wordt er geschakeld met De Zijlen. Zij verzorgen de online bingo. En bij een bingo horen prijzen. Ook deze keer is de ProkkelPrijzenPrinses er. Zij heeft weer veel mooie prijzen bij Triade geregeld. Misschien ben jij deze keer een van de winnaars.

Graag tot ziens op vrijdag 5 maart!


Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden