Steffie legt uit: IBAN en OV-Chip

Hallo! Ik hoop dat jij geniet van de zomer. Misschien ga je er wel op uit met de trein en kan Steffie jou daarbij helpen. Of heb jij tijd over en kan jij Steffie helpen! Lees hieronder meer over de nieuwtjes van de laatste tijd. Veel leesplezier!

Zo werkt IBAN!

Vanaf 1 juli staat het onderwerp IBAN op de website van Steffie. Steffie legt uit wat IBAN is en hoe het werkt. Ook geeft ze handige tips.

Gerrit van de Berkt heeft samen met andere mensen geholpen bij het maken van het programma over de invoering van IBAN. Hij is enthousiast over de uitleg van Steffie: “Ik begrijp nu beter hoe IBAN werkt. Steffie legt het veel duidelijker uit dan de bank.

Ik heb er nu al een paar keer in het echt mee gewerkt en je moet er natuurlijk wel aan wennen. Ik ben slechtziend, dus het was heel fijn dat ik ook naar de uitleg kon luisteren. De plaatjes kon ik gelukkig wel zien. Die zijn leuk en ook duidelijk! Ik ben wel van plan om ook andere onderwerpen beter te leren begrijpen door Steffie.”

Zo werkt IBAN vind je op www.steffie.nl en www.zowerktiban.nl

Uitleg over de OV-chipkaart

Steffie legt uit wat de OV-chipkaart is, waar je hem kan kopen, hoe je hem moet opladen en hoe je ermee moet reizen. Je kunt oefenen met het opladen bij de automaat en met het in- en uitchecken. Reizen met de OV-chipkaart lijkt lastig. Probeer het een keer uit. Eerst online, dan in het echt en je zult zien... het wordt steeds makkelijker! Veel plezier!

De uitleg over de OV-chipkaart vind je op www.steffie.nl en www.uitlegov-chipkaart.nl

Steffie leest, jij ook?

Steffie heeft jouw hulp nodig! Zij wil graag van jou weten of jij houdt van lezen. En wat en hoe jij dan leest.

Wil jij Steffie helpen? Klik dan op onderstaande link en geef antwoord op de vragen. En vraag ook aan mensen in jouw omgeving om de vragenlijst in te vullen. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe meer Steffie hiervan leert.

Bedankt voor jouw hulp!

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke vier weken informatie over mijn diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijs ik naar ons Privacy Statement.

* Website URL