Tips voor een stranddag

De zomer in Nederland is begonnen! De zon schijnt en de temperatuur loopt op. Heerlijk weer voor een dagje strand dus.

In Nederland vind je vele stranden maar ook andere wateren waar je heerlijk kunt relaxen. Maar wat neem je nou eigenlijk allemaal mee als je een dagje naar het water gaat?

Heel belangrijk

Zwemkleding. Een badpak/bikini of zwembroek is erg handig vooral als je het water in gaat.

Badhanddoek. Een badhanddoek is fijn omdat deze groter is dan de normale handdoek. Hier kan je lekker op liggen.

Zonnebrand. Erg belangrijk! Goed insmeren is nodig zodat je niet verbrand. Je kan het beste al thuis insmeren voordat je weggaat. De zonnebrand moet namelijk even intrekken. Zorg ervoor dat je je regelmatig insmeert aan het water.

Drinken. Neem voldoende water mee. Dit zorgt ervoor dat je niet uitdroogt en dat je geen hoofdpijn krijgt. Tip: leg de avond voordat je weggaat een fles water in de vriezer. Dan heb je op de stranddag lekker koud water.

Wat nog meer

Eten. Maak bijvoorbeeld lekkere broodjes en verpak deze in aluminiumfolie. Dan blijven ze lekker koel en fris. Je kan ook een koeltas meenemen. Daarin blijft eten en drinken langer koud.

Geld. Altijd handig om bij je te hebben. Misschien is er een wc in de buurt waarvoor je moet betalen of je kan er wat lekkers mee halen bij een strandtent.

Vermaak. Ondanks dat aan het water liggen en zwemmen al erg leuk is kan je nog wat extra’s meenemen om jezelf te vermaken. Bijvoorbeeld een leuk tijdschrift om in te lezen, muziek om naar te luisteren of een leuk strandtennissetje.

Steffie wenst jou alvast veel plezier tijdens jouw stranddag!

 

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden