Wat vind jij van corona?

Heb jij last van corona en of de maatregelen? De Radboud Universiteit wil weten wat laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking van corona vinden. Doe mee met dit belangrijke onderzoek!

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een vragenlijst die in kaart brengt in hoeverre corona en de maatregelen worden begrepen. Wat is de invloed op de geestelijke gezondheid van laaggeletterden en mensen met verstandelijke beperking? De vragenlijst is ontwikkeld voor en door mensen die moeite hebben met lezen en schrijven!

Doe mee!

De vragenlijst kan zelfstandig online ingevuld worden of samen met een ondersteuner. Hiervoor zijn binnen het project medewerkers opgeleid en beschikbaar. Wil je meedoen? Neem dan contact op met onderzoeker Anouk Menko via anouk.menko@radboudumc.nl. Uiteraard gaan we heel goed met jouw privacy om!

Resultaten

De eerste resultaten worden in januari besproken met de begeleiders en de ervaringsdeskundigen. Er wordt besproken wat de resultaten precies betekenen en waar extra ondersteuning geboden kan worden. De resultaten worden vervolgens breed gedeeld onder de organisaties en de deelnemers zelf.


Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden