Zomer TV-tips

Vaak zijn er in de zomer andere programma’s op TV dan normaal. Veel bekende programma’s houden ook even vakantie.

Maar je hoeft niet bang te zijn dat er in de zomer niets op televisie is. Steffie heeft voor jou leuke kijktips voor de zomer.

Wie kent Nederland?

Vanaf 23 juli begint er een leuke quiz op SBS6. In deze quiz worden er aan bekende Nederlanders vragen gesteld over hoe de Nederlanders over dingen denken, hoe ze dingen doen en hoe Nederlanders zich voelen.

Dit programma wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk. In de finale gaan ook mensen uit het publiek meespelen.

Dit programma start op 23 juli om 20.30 uur.

B&B vol liefde

Misschien ken jij dit programma nog wel van vorig jaar. In B&B vol liefde gaan eigenaren van een Bed & Breakfast op zoek naar een nieuwe liefde. Deze mogelijke nieuwe liefde gaan dan een tijdje logeren bij de eigenaar van de Bed & Breakfast.

Dit programma begint op 12 juli om 20.30 uur. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kun je naar dit programma kijken op RTL4.

De slimste mens

Vanaf maandag 11 juli begint er weer een nieuw seizoen van De slimste mens. In de slimste mens moeten bekende mensen allerlei moeilijke vragen beantwoorden. Dit programma wordt gepresenteerd door Philip Freriks en Maarten van Rossum.

Je kunt dit programma vanaf 11 juli zien op NPO2 om 20,40 uur.


Maar je hoeft niet bang te zijn dat er in de zomer niets op televisie is. Steffie heeft voor jou leuke kijktips voor de zomer.

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden