Colofon

Steffie.nl is een product van Leer Zelf Online. Steffie is al met uitleggen begonnen in 2002. Zij was toen een initiatief van internetbureau Netrex.nl en de RVU / Educatieve omroep.

Steffie legt op een eenvoudige manier dagelijkse onderwerpen uit voor iedereen die een stap-voor-stap-uitleg met veel beeld prettig vindt. Het gaat om onderwerpen als daten, gezondheid, geldzaken, contact met de overheid, ondersteuningsplannen, sociale netwerken, internetbankieren, uitkeringen aanvragen, reizen met het openbaar vervoer en nog veel meer!

Steffie zoekt daarvoor constant de verbinding met organisaties en bedrijven die inclusie en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Wil je meer informatie of een nieuw onderwerp voor Steffie aandragen? Neem dan contact op met Leer Zelf Online.

Steffie maakt de wereld eenvoudiger!

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke vier weken informatie over mijn diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijs ik naar ons Privacy Statement.

* Website URL
  

Donaties

Het onderhouden en uitbouwen van Steffie.nl is kostbaar. Wellicht heeft u of uw organisatie baat gehad bij deze website.

Lees verder