Colofon

Steffie.nl is een product van Leer Zelf Online. Steffie is al met uitleggen begonnen in 2002. Zij was toen een initiatief van internetbureau Netrex.nl en de RVU / Educatieve omroep.

Steffie en haar team leggen op een eenvoudige manier dagelijkse onderwerpen uit voor iedereen die een stap-voor-stap-uitleg met veel beeld prettig vindt. Het gaat om onderwerpen als daten, gezondheid, de dood, mediawijsheid, geldzaken, contact met de overheid, ondersteuningsplannen, sociale netwerken, internetbankieren, uitkeringen aanvragen, reizen met het openbaar vervoer en nog veel meer!

Steffie wordt ondersteund door het team van Leer Zelf Online

Steffie kan dat natuurlijk niet allemaal alleen. Ze wordt ondersteund door het team van Leer Zelf Online. Hierin zitten maatschappelijk betrokken programmeurs, ontwerpers, hertalers, ervaringsdeskundigen, communicatie-, onderwijsdeskundigen, Mylo de kantoorhond en andere creatieven en vrijwilligers.

Steffie zoekt constant de verbinding met organisaties en bedrijven die inclusie en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Wil je meer informatie of een nieuw onderwerp voor Steffie aandragen? Neem dan contact op met Leer Zelf Online.

Steffie maakt de wereld eenvoudiger!

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden

 

Donaties

Het onderhouden en uitbouwen van Steffie.nl is kostbaar. Wellicht heeft u of uw organisatie baat gehad bij deze website.

Lees verder