Begrijpelijke brandpreventie

De website Brandweer.steffie.nl is officieel geopend met een leuk evenement voor alle ervaringsdeskundigen bij BRN Brandbeveiliging in Woerden.

De website geeft een begrijpelijke uitleg over het voorkomen van brand en koolmonoxide. Mensen kunnen ook een brandspel spelen om zo hun eigen huis veiliger te maken.

Op de website vind je informatie over hoe je brand en koolmonoxidevergiftiging kunt voorkomen en wat je moet doen als er helaas wel brand uitbreekt. Mensen met een verstandelijke beperking hebben meegeholpen met de ontwikkeling van deze nieuwe website.

Wanneer je de website bezoekt heb je naast de uitleg ook een spannend spel. “Zoek het gevaar “ is een leuk spel waar je van kunt leren wat gevaarlijke situaties zijn. Hierbij wordt je kennis getest en wordt de aangeboden informatie nogmaals herhaald.

Tijdens de opening van de website werd er zelfs een ‘echte’ brand geblust. De Brandweer is erg blij met deze nieuwe website. De kans op brand zit in een klein hoekje en dan is het belangrijk om te weten hoe je dit kunt voorkomen en wat je bij brand moet doen. Ook kan iedereen door de uitleg zijn woonomgeving brandveilig maken.

Deze Steffie-uitleg is tot stand gekomen in samenwerking met Veiligheidsregio Midden-en West-Brabant, Leer Zelf Online, Netrex, Ipse de Bruggen en Stichting Goede Doelen Nh1816.

De feestelijke opening van Brandweer.steffie.nl door Martin van Ipse de Bruggen en de directeur Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant Jolanda Trijselaar.

Deze website geeft een begrijpelijke uitleg over het voorkomen van brand en koolmonoxide. Mensen kunnen ook een brandspel spelen om zo hun eigen huis veiliger te maken.

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden