Feyenoord wint

Donderdag heeft Feyenoord de wedstrijd tegen Olympique Marseille gewonnen met 3-2.

Conference League

Dit is de eerste wedstrijd in de halve finale van de Conference League. De Conference League is een Europese voetbalcompetitie.

Hoe het ging

Cyriel Dessers van Feyenoord scoorde twee keer in de wedstrijd. Hierdoor was hij weer erg belangrijk voor de winst van Feyenoord.

Dessers scoorde eerst in de 18e minuut. Snel daarna schoot Luis Sinisterra de bal in het doel voor de 2-0.

Toen maakte Olympique de 2-1 en de 2-2 in de eerste helft. Maar gelukkig scoorde Cyriel Dessers de 3-2 net na het begin van de 2e helft.

Dit was vervelend voor Olympique, omdat de goal kwam door een fout in de verdediging.

Volgende wedstrijd

De volgende wedstrijd in de halve finale speelt Feyenoord op 5 mei. Maar dit zal geen makkelijke wedstrijd worden.

Olympique liet in Rotterdam zien dat het goed kan voetballen.

Daarnaast staat Olympique Marseille in Frankrijk bekend om zijn fanatieke publiek. Vaak zijn ze zelfs veel te fanatiek.

Finale

Als Feyenoord volgende week wint bereikt het de finale. De finale van de Conference League is in Albanië.

De andere halvefinalisten zijn Leicester City en AS Roma. Zij speelden gelijk met 1-1.

Dus het wordt een spannende week voor Feyenoord-fans.

Op donderdag 28 april heeft Feyenoord de wedstrijd tegen Olympique Marseille gewonnen met 3-2.