Hoe gaat het met je?

Hoe gaat het met je? Het zijn best rare tijden en we horen graag hoe jij daarmee omgaat! We gaan daarom drie dagen videobellen met mensen met en zonder een verstandelijke beperking. De onderwerpen zijn onderwijs, werk en dagbesteding, vrije tijd en in en om huis. Doe je mee?

Misschien voel je je eenzaam? Of heb je er juist (digitale) vrienden bij gekregen? Misschien heb je een baan waarbij je heerlijk vanuit huis kunt werken. Maar mis je je collega's en vrienden? Misschien heb je veel tijd over omdat je niet hoeft te reizen. Maar mis je het wandelen of fietsen naar je dagbesteding of werk? Hoe is het bij jou geregeld met thuiswerken, met thuiszijn? Hoe gaat jouw bedrijf er mee om? Ben je baan misschien wel verloren?

Hoe je je ook voelt en wat je ook doet: laten we uitzoeken hoe we de verbinding met elkaar, mensen met en zonder verstandelijke beperking, blijven houden.

Om ervaringen met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren, is er van 18 tot en met 20 november een 'Prokkel meetup driedaagse'. Tijdens de Prokkel meetup driedaagse is er elke dag een online meetup, elke dag rondom een specifiek thema. Misschien zit er eentje bij waar jij iets wil zeggen?

  • Woensdag 18 november (10.00 - 12.00 uur): Onderwerp Onderwijs
  • Donderdag 19 november (10.00 - 12.00 uur): Onderwerp Vrije tijd en in en om huis
  • Vrijdag 20 november (10.00 - 12.00 uur): Onderwerp Werk en dagbesteding

Welk thema is voor jou het meest actueel? Waar wil jij graag over meepraten? Waaraan heb jij wat gehad? Waar heb je ideeën over? Die je misschien niet alleen, maar met elkaar kunt organiseren? Of misschien hebben jullie een hele mooie activiteit uitgevoerd en zou het goed zijn als anderen daarvan af weten.

De bijeenkomsten vinden digitaal plaats. En er is gelegenheid om in kleinere groepen uiteen te gaan. Deelname is gratis. Iedereen is welkom, maar geef je wel even op via info@prokkel.nl. Dan ontvang je de link waarmee je mee kunt doen. Tot snel!

Hoe gaat het met je?

 

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden