Hoe werkt een museum?

Steffie heeft onderzoek gedaan en aan een groep mensen gevraagd of ze wel eens naar een museum gaan. Sommige mensen gaan wel eens naar een museum en dat vinden ze heel leuk. Veel mensen gaan niet. Omdat ze het te ingewikkeld vinden.

Steffie gaat daarom een eenvoudige uitleg maken hoe een museum werkt, hoe je er kunt komen en wat je er kunt zien. Steffie wordt daarbij geholpen door mystery guests met een verstandelijke beperking. Dat zijn mensen die door het hele land musea gaan bezoeken om te kijken of het leuk, toegankelijk en begrijpelijk is. Meer dan 45 musea in Nederland willen meedoen met dit nieuwe project van Steffie. Ze zijn heel erg enthousiast en willen graag nieuwe gasten ontvangen.

Het project gaat van start in februari 2021 en de eerste versie is klaar in de zomer van 2021. Tegen die tijd kunnen we weer allemaal leuke dingen doen en uitstapjes maken. Iets om naar uit te kijken dus! Je kan hier meer lezen over deze nieuwe leuke en leerzame website van Steffie en haar helpers.


Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden