Huishoudtips

We moeten er allemaal aan geloven... de schoonmaak. De een vindt het leuk de andere niet. Hier volgt een aantal huishoudelijke tips waarmee je het schoonmaken een stukje makkelijker en leuker maakt!

Tip 1: Handstofzuiger. Ook vaak kruimeldief genoemd. Met een kruimeldief in huis kun je snel de kruimels opruimen zonder dat je meteen de stofzuiger helemaal tevoorschijn hoeft te halen. Deze is meteen ook heel handig om de traptreden mee schoon te zuigen.

Tip 2: Niet meer strijken. Als je de was meteen uit de wasmachine haalt en aan kledinghangers hangt of languit laat drogen krijg je geen kreukels en hoef je niet meer te strijken.

Tip 3: Geen muffe geur. De stofzuiger geeft vaak een beetje een muffe geur af. Als je een klein beetje waspoeder opzuigt zal de geur hiervan in je huis verspreidt worden. Ruikt je huis meteen weer lekker fris.

Tip 4: Wegwerpdoekjes. Deze heb je voor de badkamer, toilet, keuken en meubels. Superhandige en snelle manier om schoon te maken!

Tip 5: Geen strepen meer. Je ramen zemen zonder strepen achter te laten? Zeem je ramen eens zonder schoonmaakmiddel. Klinkt gek, maar het schoonmaakmiddel zorgt ervoor dat er strepen achterblijven. Je kan ook een klein scheutje ammonia of schoonmaakazijn in je emmer water gebruiken.

Heb jij ook een handige huishoudtip? Stuur deze dan hier naar Steffie en ze zet hem ook op deze pagina.


Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden