Steffie heeft weer nieuws!

Hallo lieve lezers,

Hier is weer een nieuwe nieuwsbrief! Leuk dat je hem leest! Ik hoop dat jullie een fijne zomer hebben gehad. Ik ben druk geweest en zal jullie eens vertellen waar ik mee bezig ben geweest.

Focusgroep leerzelfonline

Hier vragen we mensen met een verstandelijke beperking wat het nieuwe Steffie-project moet worden.

DigiD wordt door mij makkelijker gemaakt

Samen met de Gemeente Utrecht ben ik bezig alles over DigiD makkelijker te maken. Ik heb een uitlegmodule gemaakt over wat een DigiD is en hoe je die aanvraagt. Jullie kunnen ook weer oefenen, want we hebben diverse oefenmodules gemaakt. Als de module online staat, laat ik jullie dat weten.

Jullie willen een speciale zoekmachine

Uit onderzoek blijkt, dat jullie behoefte hebben aan een eigen zoekmachine, die je naast Google kan gebruiken. Deze wordt nu speciaal voor jullie ontwikkeld! Laatst heb ik samen met zes studenten en tien mensen met een beperking een bijeenkomst georganiseerd. Dit was heel leerzaam. Nu weet ik namelijk wat jullie belangrijk vinden. Ik werk dit plan nu verder uit en houd jullie op de hoogte.

Video zoekmachine

Steffie praat met de Nationale Ombudsman

Steffie was met ervaringsdeskundige Ellis Jongerius op bezoek bij de Nationale Ombudsman
en zijn personeel om te praten over de veel te ingewikkelde websites van de overheid. De
Nationale Ombudsman kan je helpen als je problemen hebt met de overheid. Ze vonden het
heel leerzaam en gaan het hoog op hun agenda plaatsen!

ING Fonds gaat Steffie helpen

Er is weer goed nieuws voor jullie! Het ING Nederland Fonds wil geldzaken makkelijker maken voor iedereen. Ze hebben mij gevraagd om te helpen. Geldzaken gaan over veel diverse onderwerpen, zoals sparen, schulden en met geld rekenen. Dit is een groot project, dus we zullen er een tijdje mee bezig zijn. Als ik meer nieuws heb over dit onderwerp, dan laat ik je dat zo snel mogelijk weten! Maar ik ben ontzettend blij, dat er weer veel mensen hiermee worden geholpen.

De herfstprijsvraag

Het is alweer oktober. De blaadjes beginnen van de bomen te vallen. Heb jij een mooie foto van de herfstnatuur? Dan mag je die naar mij opsturen. Ik kies de allermooiste uit en die wint een leuke prijs! En we laten jouw foto op de website zien. Is dat niet leuk? Stuur je foto naar info@steffie.nl.

Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief. Heb je vragen of wil je een reactie achterlaten? Dat kan! Mail mij op info@steffie.nl.

Ik wens jullie nog een fijne dag!
Groetjes,
Steffie

 

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden