Steffie kan nu op iedere website uitleg geven

De wereld wordt veel te ingewikkeld gemaakt door bedrijven en de overheid die je steeds meer zelf via moeilijke websites laten doen. Dat doen ze niet expres, maar meestal groeit dat nu eenmaal zo.

Steffie On Site is een slimme oplossing om ingewikkelde websites geschikt te maken voor mensen met weinig of geen digitale vaardigheden! De moeilijke website kan vaak zelf niet meer aangepast worden omdat het te duur is of omdat het te veel tijd kost.

Steffie legt daarom op de ingewikkelde website uit wat er gebeurt en wat je allemaal moet doen om bijvoorbeeld een formulier goed in te vullen.

Zo kan je beter afspraken maken met de gemeente, je geldzaken regelen of iets online bestellen. Omdat Steffie op de website zelf verschijnt, noemt ze dat Steffie On Site. Een extra online hulpje dat speciaal gemaakt is voor mensen die moeite hebben met ingewikkelde websites.

Wil je ook Steffie On Site op een bepaalde website? Laat het haar dan hier weten! Dan neemt zij contact op met die website om te kijken of het mogelijk is!

Steffie On Site helpt je verder!

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden