Steffie legt de zorgverzekering uit

Op de Uitlegzorgverzekering.nl laat Steffie op een eenvoudige manier zien hoe de zorgverzekering werkt. Moeilijke begrippen zoals eigen risico, eigen bijdrage en zorgtoeslag legt ze stap voor stap en met leuke voorbeelden uit.

Steffie heeft ook een leuk filmpje gemaakt.

Huisarts

In Nederland zijn er veel mensen die niet weten hoe de zorgverzekering werkt. Veel mensen gaan nooit naar hun huisarts, omdat ze bang zijn om daarna een hoge rekening te krijgen.

Ook weten veel mensen niet hoe het zit met de ziektekosten van kinderen en de tandarts. Deze uitleg legt al deze dingen zo eenvoudig mogelijk uit. Het is erg belangrijk dat iedereen in Nederland weet hoe de zorgverzekering werkt.

Zorgverzekering voor één jaar

Je sluit een zorgverzekering altijd voor minimaal één jaar af. Deze loopt van 1 januari tot en met 31 december. In december mag je kiezen of je bij je huidige zorgverzekeraar blijft of dat je misschien wil overstappen naar een andere.

Vind je dat moeilijk om te beslissen? Bekijk dan eerst deze uitleg. Zo leer je eerst hoe de zorgverzekering werkt. Daarna kan je op zoek gaan naar de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Hoe werkt een zorgverzekering?

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden