Daisy en Marco zijn verliefd!

Daisy en Marco hebben elkaar ontmoet via ABCDate. Ze zijn hartstikke verliefd! 
Daisy en Marco hebben elkaar ontmoet via ABCDate. Ze zijn hartstikke verliefd!


Wat is ABCDate?
Marco: “Dat is een website waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Niet iedereen kan lid worden. Alleen mensen die begeleiding krijgen van een zorgorganisatie. Dat geeft een veilig gevoel.”

Waarom ben je op ABCDate gegaan?
Daisy: “Ik was op zoek naar vriendinnen om mee te knutselen. Maar ik ontmoet weinig mensen. Toen heb ik samen met mijn begeleider een profiel aangemaakt op ABCDate. Daar vond ik Marco. Eigenlijk zocht ik geen vriend, maar hij was zó leuk!”

Hoe was jullie contact?
Marco: “Toen ik een berichtje van Daisy kreeg, was ik gelijk heel enthousiast. Ik vond haar ook erg leuk! We zijn toen gaan chatten. Daarvoor heeft ABCDate een app voor op je telefoon. Handig!”

Hoe was jullie eerste afspraakje?
Daisy: “We hebben onze eerste afspraak samen met onze begeleiders geregeld. Zij waren ook mee. Die eerste afspraak was spannend! Gelukkig hadden Marco en ik gelijk een goede klik. We zien elkaar nu vaker. En we zijn helemaal verliefd!”

Wat doen jullie voor leuke dingen samen?
Marco: “Nu zien we elkaar één of twee keer in de week. Dan gaan we samen koken of wandelen in de Merwelanden. Of we kijken een film. We hebben altijd heel veel plezier!”

Wil je nog iets kwijt?
Daisy: “Ja! Weet je wat leuk is? Ik heb via ABCDate ook een vriendin ontmoet. Zij knutselt ook graag. Ik kan dus écht iedereen aanraden om lid te worden van ABCDate!”

Bron: ASVZSteffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden