Steffie helpt de regering

In de Tweede kamer heeft Minister-president Mark Rutte uitgelegd hoe Steffie de regering helpt. Op Steffie.nl/corona legt ze de coronamaatregelen van de regering eenvoudig uit. Steffie probeert iedereen te helpen die een zetje kan gebruiken.

Dat doet zij met eenvoudige uitleg, oefeningen en ander lesmateriaal. Steffie wordt gemaakt voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook heel veel andere mensen vinden het leuk om de informatie van Steffie op te vragen. Ze wordt dan ook wel het Jeugdjournaal van het Internet genoemd.


Minister-president Mark Rutte praat de Tweede Kamer bij over het gebruik van Steffie.nl om coronamaatregelen eenvoudig uit te leggen aan kwetsbare groepen.

Steffie helpt ook het RIVM

Steffie legt ook het vaccineren begrijpelijk uit. Ze is heel blij met de twee sporen die het RIVM nu ook volgt in de communicatie naar het algemene publiek. Een ingewikkelde voor de professionals en een begrijpelijke voor de gewone burger. Programmadirecteur Jaap van Delden licht de Tweede Kamer der Staten-Generaal in.

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden