Help mee onderzoeken

Heb jij de CoronaMelder-app? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

We horen heel graag je ervaringen met de CoronaMelder-app. We willen bijvoorbeeld graag weten of het jou duidelijk was wat je kon of moest doen na een waarschuwingsmelding, bijvoorbeeld thuis blijven of een afspraak maken voor een coronatest. En of je daarbij problemen ondervond. Ook als je een positieve testuitslag hebt gedeeld met de GGD, willen we graag jouw ervaringen weten.

De Universiteit Twente en de Open Universiteit doen dit onderzoek om de app te verbeteren en ook de uitleg en hulp erbij beter te maken. Dit in opdracht van het ministerie van VWS.

Het onderzoek bestaat uit een interview van 45 minuten tot een uur. Er is bovendien een kadobon van 50 euro beschikbaar. We komen hiervoor bij je langs, maar we kunnen ook ergens anders afspreken als je wilt. Zo hebben we een Corona-proof bus tot onze beschikking, en we kunnen het interview online doen.

Dus heb je:

  • De CoronaMelder-app gebruikt of nog in gebruik.
  • Eén of meerdere waarschuwingsmeldingen gehad en of een coronatest bij de GGD gehad.

Doe dan mee met dit belangrijke onderzoek!

Neem dan contact op met Catherine Bolman via mail: onderzoek_coronamelder@ou.nl. Je kunt ook bellen: 045-5762626. Uiteraard gaan we heel goed met jouw privacy om. Daarover leggen we je meer uit als je ons belt of mailt. Alvast bedankt!


Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden