Wat doe jij in je vrije tijd?

Voor mensen met een verstandelijke beperking is het soms lastig om een passende vrijetijdsbesteding te vinden. Zij weten niet altijd wat ze in hun vrije tijd kunnen doen of kunnen niet goed meekomen.

Maar juist in hun vrije tijd kunnen zij zelf keuzes maken, zich uitleven en mensen ontmoeten. Bovendien is iets leuks doen in je vrije tijd heel belangrijk. Ontspanning zorgt voor nieuwe energie. Dat geldt voor iedereen!

Steffie helpt je op Inmijnvrijetijd.nl om te ontdekken wat jij leuk vindt om te doen in je vrije tijd. Je krijgt informatie en tips over activiteiten, hobby’s en uitstapjes.

Het programma en de website zijn door Leer Zelf Online gemaakt in opdracht van Steffie en SBCM. SBCM is het fonds voor de Sociale Werkvoorziening. Aan het panelonderzoek hebben speciaal geselecteerde inwoners van Woerden met veel plezier meegewerkt.

Als je werkt bij een SW-bedrijf, kun je via Oefenen.nl nog meer ideeën, tips en informatie vinden over leuke activiteiten voor in je vrije tijd. Je hebt dan wel inloggegevens nodig. Deze kun je zelf aanvragen via www.oefenen.n/sw of via je begeleider binnen de sociale werkvoorziening. Veel plezier!

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke vier weken informatie over mijn diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijs ik naar ons Privacy Statement.

* Website URL