Steffie legt corona eenvoudig uit

Steffie heeft een stapsgewijze uitleg over het coronavirus gemaakt. De eenvoudige website is te vinden op corona.steffie.nl. De volledig gesproken website is speciaal bedoeld voor mensen die een zetje kunnen gebruiken.

Op corona.steffie.nl vind je begrijpelijke en betrouwbare informatie over het coronavirus en vaccineren. De website is tot stand gekomen in samenwerking met de Rijksoverheid. Met deze website voorziet Steffie in de groeiende vraag naar betrouwbare en begrijpelijke informatie voor kwetsbare doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking en laaggeletterden.

Steffie legt eenvoudig uit hoe vaccineren werkt.

Begrijpelijke informatie

Steffie beantwoordt vragen zoals: Welke symptomen kan je verwachten als je het virus krijgt? Hoe zorg je ervoor dat je zelf en anderen niet ziek worden? Hoe werken de coronatesten? Ook komen onderwerpen zoals goed je handen wassen en het maken van een dagindeling aan bod. In de app-versie besteedt Steffie ook aandacht aan hoe je minder bang kunt worden en hoe je je vrije tijd het beste kan indelen.

Juist in tijden van crisis heeft iedereen behoefte aan betrouwbare en begrijpelijke informatie. Dat voorkomt ook angstgevoelens, stress en mogelijk zelfs gezondheidsproblemen. Vanwege de stapsgewijze uitleg, vriendelijke animaties en gesproken tekst is deze Steffie-module fijn voorlichtingsmateriaal voor meer dan 1,5 miljoen mensen die een zetje kunnen gebruiken.

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden