Goed nieuws

We willen graag weten wat er in de wereld gebeurt, maar we worden vaak ook zo verdrietig van al dat slechte nieuws. Hier een paar websites die alleen positief nieuws plaatsen, voor als je even een opkikkertje nodig hebt!

 1. Steffie.nl
  Steffie wint de Gouden Rookmelder en haar datingwebsite ABCDate heeft een eigen Youtube kanaal met handige tips om nieuwe mensen te leren kennen.
 2. Pocon.nl
  Pocon staat voor Positief Corona Nieuws. Het is een plek voor dagelijks positief nieuws over het Corona (Covid-19) virus. Samen proberen we een voedingsbodem voor optimisme en hoop te creëren. Omdat we allemaal behoefte hebben aan een positieve blik op de wereld en Corona!
 3. Goednieuws.nl
  Goed nieuws met nieuws en verhalen die je inspireren, je aan het lachen maken, maar je bovenal voorzien van een shot positieve energie. Want die dagelijkse shot energie daar heeft iedereen behoefte aan, zeker vandaag de dag.
 4. Goed nieuws van Nu.nl
  Als je even geen behoefte hebt aan de wat negatievere berichten op Nu.nl, ga dan naar de pagina met goed nieuws. Hier staat wekelijks een samenvatting van al het goede en blij makende nieuws van de afgelopen week.
 5. Zin in vandaag
  Wil je de dag positief beginnen? Kijk dan ’s ochtends, tijdens je kopje koffie, op deze website. Een overzicht van goed nieuws, leuke interviews, interessante achtergrondverhalen en meer.
 6. Good News Network (vertaald uit Engels)
  Op deze website staat al jaren alleen positief nieuws. Het motto: er is niet te weinig goed nieuws, er is alleen te weinig aandacht voor goed nieuws.
 7. Positive news (vertaald uit het Engels)
  Deze website is van mening dat goede journalistiek niet alleen gaat over het rapporteren over problemen, maar ook over het ontdekken van vooruitgang en mogelijkheden.
 8. Goed nieuws (Vlaams)
  Goed Nieuws is van mening dat ons wereldbeeld een stuk negatiever is dan de realiteit. Daarom wil Goed Nieuws de nadruk leggen op het positieve in de wereld en zo bijdragen tot een positiever wereldbeeld.
 9. Bored Panda (vertaald uit het Engels)
  Hier kun je heen voor je dagelijkse portie goed nieuws over helden, mooie initiatieven, goede voorbeelden en bijzondere gebeurtenissen.

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke vier weken informatie over mijn diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijs ik naar ons Privacy Statement.

* Website URL