Goed nieuws

We willen graag weten wat er in de wereld gebeurt, maar we worden vaak ook zo verdrietig van al dat slechte nieuws.

Steffie doet daarom een proef met eenvoudig geschreven en leuk nieuws. Naast Steffie zijn er nog meer websites die alleen positief nieuws plaatsen, voor als je even een opkikkertje nodig hebt!

 1. Goed nieuws van Steffie.nl
  Steffie maakt de wereld leuker en een stuk eenvoudiger. Ze heeft altijd goed nieuws en haar datingwebsite ABCDate heeft een eigen Youtube kanaal met handige tips om nieuwe mensen te leren kennen..
 2. Goed nieuws van Nu.nl
  Als je even geen behoefte hebt aan de wat negatievere berichten op Nu.nl, ga dan naar de pagina met goed nieuws. Hier staat wekelijks een samenvatting van al het goede en blij makende nieuws van de afgelopen week.
 3. Good News Network (vertaald uit Engels)
  Op deze website staat al jaren alleen positief nieuws. Het motto: er is niet te weinig goed nieuws, er is alleen te weinig aandacht voor goed nieuws.
 4. Positive news (vertaald uit het Engels)
  Deze website is van mening dat goede journalistiek niet alleen gaat over het rapporteren over problemen, maar ook over het ontdekken van vooruitgang en mogelijkheden.
 5. Goed nieuws (Vlaams)
  Goed Nieuws is van mening dat ons wereldbeeld een stuk negatiever is dan de realiteit. Daarom wil Goed Nieuws de nadruk leggen op het positieve in de wereld en zo bijdragen tot een positiever wereldbeeld.
 6. Bored Panda (vertaald uit het Engels)
  Hier kun je heen voor je dagelijkse portie goed nieuws over helden, mooie initiatieven, goede voorbeelden en bijzondere gebeurtenissen.

Steffie heeft altijd goed nieuws!

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden