Kieskompas Steffie succesvol

Op 17 maart 2021 waren de Tweede Kamerverkiezingen. Voor het eerst was er dit jaar het Kieskompas met Steffie om mensen te helpen bij het maken van een keuze. De website is in de maand voor de verkiezingen wel 150.000 keer bezocht. Ruim de helft van de bezoekers heeft het Kieskompas met Steffie ook helemaal ingevuld.

Het Kieskompas helpt mensen al 15 jaar bij het ontdekken welke politieke partij het beste bij hun past. Hiervoor moet je je mening geven over 30 stellingen. Bij het Kieskompas met Steffie worden de moeilijke woorden in de stellingen in eenvoudige taal door Steffie extra uitgelegd. Zo maakt Steffie het makkelijker om antwoord te geven.

Welke mensen vinden deze extra uitleg fijn? Nou, allerlei mensen. Mensen met een met een lage opleiding en mensen met en hoge opleiding, mannen en vrouwen, en mensen van verschillende leeftijden hebben het Kieskompas met Steffie ingevuld.

Maak jij ook altijd op het laatste moment een keuze? Dat deden onze bezoekers ook. De laatste vier dagen waren de meeste bezoekers op de website.

Steffie is heel blij met het succes van het Kieskompas met Steffie! Wat vond jij ervan? Laat het haar weten. Stuur een mail naar info@steffie.nl.

Het Kieskompas met Steffie


Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden