Steffie zoekt mystery guests

Steffie gaat een eenvoudige uitleg maken hoe een museum werkt, hoe je er kunt komen en wat je er kunt zien. Het moet vooral leuk zijn.

Steffie wordt daarbij geholpen door mystery guests met een verstandelijke beperking. Dat zijn mensen die door het hele land musea gaan bezoeken om te kijken of het leuk, toegankelijk en begrijpelijk is. Ze krijgen hiervoor een korte voorbereiding en gaan met zijn tweeën de musea bezoeken.

Het je een verstandelijke beperking en maak je graag uitstapjes? Dan kan je meedoen!

Hoe werkt een museum? Jij kan Steffie helpen!

Musea zijn leuk!

Meer dan 45 musea in Nederland willen meedoen met dit nieuwe project van Steffie. Ze zijn heel erg enthousiast en willen graag nieuwe gasten ontvangen met een verstandelijke beperking. Ze willen daarom toegankelijker worden voor deze groep mensen.

Het project gaat van start in juni 2021 en de eerste versie is klaar in het najaar van 2021. Tegen die tijd kunnen we weer allemaal leuke dingen doen en uitstapjes maken. Iets om naar uit te kijken dus!

Heb je een verstandelijke beperking en wil je graag meedoen met dit project? Neem dan contact op met Marian Geling via info@prokkel.nl of 0624677785.

 


Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden