Wat is een LVB?

Goed nieuws! Steffie legt op Lvb.Steffie.nl eenvoudig uit wat een verstandelijke beperking is en hoe je daarmee om kunt gaan.

Ervaringsdeskundigen

De website is gemaakt voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Ervaringsdeskundigen hebben verteld wat zij zoal ervaren in het dagelijks leven.

Steffie vertelt daarom ook wat mensen met een verstandelijke beperking vaak fijn vinden en hoe mensen met hen moeten omgaan.

Zo vinden ze het bijvoorbeeld fijn als mensen informatie op een rustige en duidelijke manier aan hen uitleggen.

Herkennen

Heb jij een verstandelijke beperking? Maar vind je het lastig om dit aan anderen uit te leggen? Of begrijp je zelf niet zo goed wat een verstandelijke beperking is? Dan kan deze website je misschien helpen.

Je kunt je misschien in dingen herkennen. Natuurlijk niet in alles. Iedereen is immers anders en uniek! Je kunt de website ook laten zien aan anderen. Bijvoorbeeld omdat je graag wilt dat anderen jou beter begrijpen.

Samenwerken

Lvb.Steffie.nl is gemaakt samen met de lieve ervaringsdeskundigen van Pameijer, Els Hijlkema, Moniek Hamer (Pameijer) en Ditske Bijl (MEENL) met het geld van de Word verN!EUWert prijs van Derotterdamsezorg.nl.

Steffie legt op Lvb.Steffie.nl uit wat een verstandelijke beperking is en hoe je daarmee om kunt gaan.

Steffie op social media

Volg mij of word vriend en je weet alles als eerste!

Facebook Twitter Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar mijn laatste nieuwtjes!

Aanmelden